+36 (30) 411 6127Napközben hívhatsz minket

Lingzhi Coffee 3 in 1 EU

DXN Lingzhi Coffee 3 in 1 EU

Vizet forralni az összes DXN kávéhoz kell és ebben nem is különbözik semmilyen más kávétól, hiszen a forró víz az összes alapja, még akkor is, ha ez egy zárt rendszerben történik és a kávéimádó nem látja a gőzölgő, buborékoló alapanyagot.

Az elkészült kávé némelyeknek úgy jó, ahogy van. Forrón, feketén, keserűn. Ők lehetnek a legkomolyabb kávéfogyasztók.

De – valljuk meg – a legtöbben nem így szeretjük.

Számtalan módja van a forró keserű ital ízesítésének.

A legelterjedtebb az édesítés, ami történhet cukorra, mézzel, és bármilyen más édesítővel.

És a tej! Nagyon sokan teszik kicsit lágyabbá tejjel, tejszínnel, tejhabbal, tejszínhabbal vagy kávékrémporral.

Az egészséges életmód hivei nádcukrot, vagy cukormentes édesítőket, valamint növényi alapanyagból készült krémesítő porokat használnak.

Ismerünk művész hajlamú kávéimádókat, akik a tejhabot és tejszínhabot főként a látvány miatt teszik a kávé tetejére, tovább díszítve még kakaó vagy fahélyporral, különféle öntetekkel, karamellel.

Elég csak beszélni erről és az ember nyála máris összecsordul a szájában

Van, amikor az ember legalább egy részét élvezni kívánja a fentebb felsorolt nyalánkságokat, de nincs ideje arra, hogy ízesítéssal, díszítéssel bíbelődjön.

Ilyenkor nyújt megoldást a DXN Lingzhi Coffee 3 in 1 EU

A DXN ugyanis egy tasakba csomagolta a Lingzhi Black Coffeeból már megismert kiváló minőségű kávé-Ganoderma keveréket, kellő mennyiségű nádcukorral és növényi alapú krémasítővel.

Nincs más dolgunk, mint a 80 foknál nem melegebb vízből 1,5-2 dl vizet bögrénkbe önteni, majd egy tasak DXN Lingzhi Coffee 3 in 1 EU-t a vízbe szórnunk majd elkevernünk.