+36 (30) 411 6127Napközben hívhatsz minket

DXN Cream Coffee – hozzáadott szénhidrát nélkül

DXN Cream Coffee

Speciálisan a magyar igények alapján készült

2009-ben a hivatalos forgalmazás első hónapjai után kiderült, hogy hazánkban komoly igény lenne egy olyan kávéra, amibe a gyártó nem tesz semmilyen édesítőt. Sajnos nagyon sok honfitársunk, orvosuk utasítása szerint, nem fogyaszt cukrot. Az édes ízről saját édesítő szereikkel gondoskodnak.

Mint az emberek jelentős része, a cukor gondokkal küzdő emberek is szeretik a kávét, sőt szeretik a kényelmet is. Sokan közülük szívesen fogyasztanának, egyszerűen elkészíthető három az egyben kávét, de nem tehetik a cukor miatt.

Így esetükben a DXN Lingzhi Coffee 3 in1 szóba sem jöhetett.

A problémát jeleztük a DXN cég vezetőinek
és ők nagyon gyorsan reagáltak.

Néhány hónap múlva megérkezett az első adag DXN Cream Coffee. Csupán kipróbálásra, visszajelzések gyűjtésére küldötek Malajziából egy kisebb mennyiséget. A legmeggyőzőbb visszajelzés az lett az új kávé különlegességről, hogy néhány nap alatt elfogyott a tesztadag.

Az egyetlen eset volt ez, amikor 2009 óta áruhiány volt nhány hétig, persze ez nem volt igazi áruhiány, hiszen nem érkezett korábban valódi, kereskedelmi mennyiség.

A Cream Coffee azóta az egyik legkeresetebb termékké nőtte ki magát. Sokan fogyasztják olyan emberek is, akik akár kanálszám ehetnék a répacukrot, nem lenne bajuk tőle. A fogyasztók egyöntetűen állítják, hogy a legaromásabb, legjobb illatú kávét készítették el a malajziai szakemberek.

A nagy tasak 20 db 14 gramos kisebb tasakot rejt. A címben azt írtuk, hogy nem tartalmaz hozzáadott szénhidrátot. A nagy tasakon mégis szénhidrát tartalomról beszél a törvények szerint, kötelezően rányomtatott táblázat. Ennek az oka, hogy a kávékeverékben a krémes, lágy hatás érdekében növényi alapanyagból készült krémesítő anyag található. Ennek pedig van egy elhanyagolható mennyiségű szénhidrát (nem finomított kristálycukor) tartalma.

Így kell elkészíteni:
  1. Töltsön egy nagyobb, 1,5-2 dl-es kávés bögrébe forró, legfeljebb 80 fokos vizet.
  2. Nyisson ki egy kis kávés tasakot és öntse tartalmát a forró vízbe.
  3. Adja hozzá megszokott édesítőjét és keverje el.

Egészségére! Az első korty után egészen biztosan ezt mondja majd: “Nyamíííí!”